diumenge, 6 de novembre del 2016

REUNIÓ CARNAVAL 2017



Benvolguts pares i mares:

Sou dels que penseu que l'escola és un punt de trobada per viure bones experiències en familia? Creieu que els vostres fills i filles també gaudeixen amb els seus companys fora de l'horari escolar? Teniu ganes de passar una bona estona?

Doncs si és així, i a més sou persones creatives, participatives i, sobretot, si esteu pensant ja en quina serà la vostra disfressa pel proper Carnaval... us estem buscant!!!


Us convidem a la Reunió que tindrà lloc aquest Dijous 10 de Novembre a les 16:45 a l'edifici de Primària per parlar de la participació de l'Escola Simeó Rabasa a la propera rúa de Carnaval 2017 de MartorellesPodreu presentar les vostres idees i entre tots escollirem quina serà la disfressa amb que representarem a l'escola, com decorarem la carrosa, com organitzarem tots els preparatius... Estem desitjant que ens feu arribar les vostres propostes!

Us agraïríem que, encara que finalment no us decidiu a participar aquest any (estem segurs que l'any que ve us apunteu!), assistiu a la reunió i compartiu amb nosaltres les vostres idees.

Sabem que comptem amb uns pares i mares molt creatius i amb ganes de col.laborar i passar-s'ho bé, us esperem!!


imatge: www.hellowonderful.com