dilluns, 7 de novembre del 2016

LA CASTANYADA HA ESTAT UN ÉXIT!

La festa de la Castanyada a la nostra escola ha estat un éxit! Com cada any, tots els alumnes de l'escola han pogut gaudir d'una jornada tan tradicional acompanyats de les seves famílies a la festa que es va cel.lebrar el passat Divendres 28 d'Octubre al pati de l'edifici de Primària.

A banda de les activitats lúdiques que els alumnes més grans van realitzar pels més petits al porxo del pati i dels jocs que es van dur a terme a la pista de dalt per la resta d'alumnes de Primària, l'AMPA i tots els pares voluntaris vam col.laborar torrant castanyes i preparant les taules amb begudes i amb les paperines ja acabades que van poder menjar els nostres fills.






Els nens també van poder gaudir de paradetes de pintacares, a càrrec de les mares que es van oferir voluntàries. Van quedar tots encantats!!







Cal dir que la Castanyera va visitar els nens de l'escola els dies previs, per donar-los llaminadures i preparar-los per la festa que s'estava preparant!






I per acabar, tant pares i mares com els mateixos alumnes van poder gaudir de l'Exposició de Fruits de Tardor Disfressats, que com podeu veure aquest any ha tingut una acollida aclaparadora, ja que els nostres petits artistes han omplert de gom a gom les taules d'exposició que s'havien preparat al vestíbul! Us donem les gràcies per la vostra participació, i us recordem que d'aquí uns dies rebreu el vostre obsequi!








Des de l'AMPA volem agraïr la vostra col.laboració a tots els pares i mares voluntaris que han fet possible aquesta festa tan especial!!