dijous, 20 d’octubre del 2016

S'ACOSTA LA CASTANYADA!

 


La Castanyada està ben aprop! Ja gairebé podem olorar els panellets, els moniatos, les castanyes torradetes... i és per aixó precisament pel que demanem la vostra ajuda!

Com ja sabeu, el proper divendres 28 d'Octubre, l'escola celebrarà la festa de la Castanyada, oberta a les famílies de 15:00 a 16:30. Per aquest motiu, des de l'AMPA agraïríem als pares i mares que vinguéssiu a ajudar-nos a torrar les castanyes i preparar les paperines que posteriorment repartirem a tots els nens i nenes de l'escola. Començarem a les 14:00, al pati de l'edifici de Primària.

Som conscients que aquesta és una tasca feixuga, peró donat el nombre d'alumnes del centre i el volum de castanyes que haurem de preparar, la vostra ajuda serà especialment benvinguda.



 

I pels pares i mares amb inquietuds artístiques, hem pensat realitzar un taller de Pintacares Infantil, així que si voleu participar i veure (i maquillar!) les cares d'alegria dels nostres fills i filles, no us ho penseu i veniu a demostrar-nos el vostre talent! Així, entre tots, aconseguirem que la nostra Castanyada sigui la més divertida i acolorida de totes!

Us esperem!



imatges: ecobolsa