dilluns, 17 d’octubre del 2016

El curs ha començat i el Bloc hem renovat!!

Benvolguts pares i mares

L’any escolar ja ha començat i des de l’AMPA escalfem motors per dur a terme totes les activitats i propostes que tenim preparades per aquest nou curs.

Com ja sabeu, la recaptació de la quota anual de l’AMPA es destina al Projecte de Reutilització de Llibres i Material Escolar que es porta a terme des de fa anys a l’escola. És per això que, any rere any, tractem de ser enginyosos i creatius per aconseguir recaptar fons per la resta d’activitats i festes que s’organitzen durant l’any, i per aquest motiu demanem sempre la vostra col·laboració.

Volem que participeu, que col·laboreu, que ens feu arribar les vostres idees i suggeriments. Volem que us impliqueu i que gaudim plegats, com a pares i mares, de l’experiència d’aprenentatge acadèmic i personal i familiar dels nostres fills i filles. Per això, l’objectiu d’aquest bloc és fer-vos arribar puntualment tota la informació de les activitats que es duen a terme i que sigui i un espai de participació per tothom.

L’AMPA som tots, és una porta sempre oberta a la col·laboració i a l’enriquiment en valors dels nostres fills i filles, de la família i de tota la comunitat educativa que fem l’Escola Simeó Rabasa.


Us esperem!!!