dilluns, 23 de gener del 2017

PROJECTE DE MILLORA DEL CENTRE I BRIGADA DE PARES


Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, la nostra escola es caracteritza per la recerca de l'excel.lència acadèmica en tots els àmbits. Som una escola activa i dinàmica, i els projectes de l'Ópera a l'Escola, la iniciativa Escola Nova 21... són només alguns exemples.

Per aquest motiu, i continuant en aquesta línia d'implementació acadèmica, estem immersos en el Projecte de Millora del Centre. Aquest és un projecte molt ampli i amb molts punts d'interès, i des de la Direcció del centre ens informaran properament de tot allò que es projecta fer a la nostra escola.


Com podem col.laborar en aquest projecte les famílies de l'escola?

Des de l'AMPA s'està creant la Brigada de Mares i Pares, que consistirà en un grup de mares i pares de l'escola que, de manera voluntària, vulguin col.laborar en la realització de petites tasques senzilles, creatives i entretingudes que ajudin a crear una escola Simeó Rabasa més atractiva, moderna, funcional i, en definitiva, una escola més nostra.

Us anirem informant puntualment de les tasques que s'hauràn de realitzar, peró ja us avancem que no seràn feines feixugues ni de manteniment, i que es tindràn en compte tots els espais de l'escola (Edifici d'Educació Infantil, Edifici d'Educació Primària, patis i horts d'ambdós edificis, porxos, escala principal...). D'aquesta manera, tots podrem implicar-nos en les que més ens vinguin de gust i amb les que ens sentim més identificats, ja que aquesta és la idea que perseguim, que tots sentim l'escola com a nostra. Els nostres fills també podràn col.laborar en les tasques que es realitzin, així gaudirem junts i passarem una bona estona, de manera constructiva, i els farem partíceps d'alló que passa a la seva escola.

Convidem a tots els pares i mares que vulguin participar en aquesta bonica iniciativa a que us adreceu a la sala de l'AMPA per apuntar-vos, per resoldre els vostres dubtes... o que ens ho feu saber de manera personal a qualsevol dels membres quan ens trobem a l'Escola. Animeu-vos!!