dimecres, 12 de maig del 2010

REUNIÓ AMPA, DIRECCIÓ DE L'ESCOLA I DELEGATS

Avui ha tingut lloc una reunió conjunta de la direcció de l'escola amb l'AMPA i els delegats i delegades de classe on s'han tractat els següents temes:
 - Reutilització dels llibres de text: Tal i com podreu veure a l'agenda s'ha establert un calendari per realitzar aquesta tasca, que tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 de maig. La reutilització de llibres es molt important ja que els nostres fills aprenen a cuidar el material del que disposen i a compartir-lo amb els altres, per tal que es faci correctament cal que es revisin un per un i que aquells llibres que no estiguin en bon estat siguin retirats per comprar-ne de nous. Per tal de realitzar aquesta tasca agraïriem que si algun pare o mare ens volgués ajudar ens ho digués ja que totes els nostres fills sortiran beneficiats.
- Fer els lots de llibres de les classes. De la mateixa manera a l'agenda teniu el calendari establert per fer aquesta tasca que serà els dies 2, 3 i 6 de setembre. Per fer els lots també us demanem que els pares i mares que vulguin col·laborar ens ho facin saber.
- Col·lònies: S'ha parlat en general de les col·lònies i del sistema que es farà servir perque tothom resti assabentat en el moment que els nens hagin arribat. Per tal de no saturar les línies telefòniques de l'escola cada classe farà servir un sistema escollit pels delegats (durant aquesta setmana us ho faran saber). Per part de l'AMPA us comuniquem que en el moment que els nens arribin ho publicarem inmediatament al blog per tal que qui tingui internet no calgui que faci cap trucada.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Hola soc l'Anna la mare de Oriol Rios y Paula Rios, compteu amb mi per la tasca de Reutilizcació de llibres.