dimarts, 11 de maig del 2010

ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA

Avui ha tingut lloc l'assemblea extraordinària per tractar el tema dels xandalls. A la qual han assistit 14 pares/mares i per unanimitat s'ha decidit que es cambiarà l'empresa que confecciona els xandalls així com el sistema de venda d'aquests.

La nova empresa que confeccionará els xandalls serà l'INTER SPORT BERTOLIN de Mollet. Els nous xandalls seran gairebé iguals que els antics, però amb un tipus de teixit de millor qualitat.
Xandalls d'hivern: El preu serà el mateix que abans, i la jaqueta anirà serigrafiada tant pel davant com per darrere.
Xandalls d'estiu: Han d'ajustar el preu però seran igual o més barats que altres anys.

A partir d'ara el sistema per encarregar-los serà el següent: Cada pare haurà d'anar a l'InterSport a encarregar i comprar el xandall de la talla que vulgui. Els xandalls ja estaràn disponibles a principi de curs i es podran comprar durant tot l'any. Allà hi tindran totes les talles per tal que si a algún nen li va petit o gran el pugui canviar. A més a més tots els pares i mares dels nens del Simeó gaudiràn d'un descompte d'entre el 15% i el 20% en les seves compres en material esportiu (El xandall del col·legi queda exclòs d'aquest descompte) 

Aquest primer any com s'ha de fer una comanda inicial per que el comencin a confeccionar passarem més endavant una comunicació per tal de saber qui voldrà xandalls.
Us mantindrem informats tant aviat com tinguem informació nova.

2 comentaris:

Montse G ha dit...

Reenvio l´e-mail als pares de la meva clase (p-5).
sugereixo per porpreres reunions d´ampa que quan es convoqui la reunió s´especifiqui els temes a tractar (en el full mensual que es dona als pares)ho dic perque "potser" això ajuda a que vingui algú més.
Gràcies.

Montse G ha dit...

Reenvio l´e-mail als pares de la meva clase (p-5).